Billeder - Hjörvar von Halasum

Du kan her se lidt billeder af Hjörvar von Halasum. Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.

....  ....  .... 

....  ....  .... 

....  ....  .... 

....  ....Litla-Linda fra Haregabgård

Du kan her se lidt billeder af Litla-Linda fra Haregabgård (Far: Hjörvar von Halasum, Mor: Rikka fra Isterød). Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.

.... .... ....

.... .... ....Hersir fra Haregabgård

Soley (Soley er efter Darri frá Kampholt og en islandsk født hoppe, som er efter Phattur fra Kirkjubæ), gårdens ældste stamhoppe på 20 år fik et hingsteføl efter Hjörvar den 13. juni. Han skal hedde Hersir fra Haregabgård. Han ser ud til at være præget meget af generne på Soleys og Hjörvars mødrenes side, som er gengangere med Phattur frá Kirkjubær. Tyr von Rappenhof (som også er i Hjörvars stamtavle) ser også ud til at have sat sit præg.

Hersir tølter, men traver også meget. Bevægelserne er meget elegante og rummelige.

Hjörvar avler altså, indtil nu, firgængere på de to femgængerhopper han har bedækket. Soley har 7,0 for pas. Rikka har 7,5 for pas. Hersir: 50/50 tølt/trav og Linda: mere tøltdomineret!

Du kan her se et enkelt billede af Hersir fra Haregabgård. Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.

.... ....Irpa-Ida fra Haregabgård

Det 3. føl efter Hjörvar.

Rikka har fået endnu et hoppe føl i Juni 2008 efter Hjörvar- vores hingst. Hun skal hedde Irpa- Ida fra Haregabgård. Irpa-Ida har meget pas i sig og suser rund på marken som en hvirvelsvind. Hun er et ekstraordinært sødt sind!

.... ....
All Rights Reserved Karin Hassing 2006-2008©