Salgsheste - Stormur von Eichenstei (SOLGT)

Stormur von Eikenstei er født i 1998.

Moren er efter Tyr v. Rappenhof
Faren er Almur fra Saudarkroki som er efter Gaski f. Hofsstödum.

Stormur von Eickenstei kom til Danmark fra Tyskland i foråret 2004 som hingst. Eftersom han var meget hingstet kastrerede jeg ham allerede i oktober tre måneder efter. Der var han 6 år. I Tyskland var han udtænkt som hingsteemne, eftersom han har meget smukke gangarter og stor udstråling.

Han er 4-gænger med meget flot svævende trav, men samtidig let til tølten. Han er klart en 4.1 og en T.1/T.2 hest. Han har højt knæløft og eddekoppeagtigebevæglelser. Galoppen er rund og spingende.

Stormur har store øjne, lang hals og smuk hårpragt. Han har bevaret sit hingstepræg og udstråling. I omgang er han meget sød og kærlig og vil gerne snakkes med. Altid imødekommende på folden og under opsadling. Han er ikke bange for biler, bisonokser, men han er en dreng med spræl i og kræver en rutineret rytter.

Den ideelle stævne/show-hest! Han har været "fremvist" een gang til Pinsestævne i 4.1 i 2005. Han opførte sig eksemplarisk.

Stormur sælges kun pga. af manglende tid og for mange heste her. Han er en af mange heste som jeg har til salg, da jeg generelt sælger ud. Spørg efter flere! Vi har hopper, hingste og vallakker...Du kan her se lidt billeder af Stormur von Eichenstei. Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.

.... .... ....

.... .... ....

.... .... ....

.... .... ....

.... ....
All Rights Reserved Karin Hassing 2006-2008©